ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Επίθεση με γκαζάκια στη Βουλή

"Συναγερμός" σήμανε στην Φρουρά του Κοινοβουλίου. Είχε μαζί του και μπιτόνι βενζίνης ο άνδρας που συνελήφθη.

Έκτακτο: Επίθεση με γκαζάκια στη Βουλή

Επίθεση με γκαζάκια στην Βουλή το απόγευμα της Δευτέρας.

“Συναγερμός” σήμανε στην Φρουρά της Βουλής, όταν ένας άνδρας περίπου 55 χρόνων, ο οποίος εκινείτο πεζή, πέταξε στο προαύλιο της Βουλής ένα γκαζάκι.

Αμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε επάνω του και άλλα τέσσσερα γκαζάκια, κάποια τυλιγμένα και με γάζες κι άλλα εύφλεκτα υλικά.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του ΑΝΤ1, Μανώλης Ασαριώτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήεων του σταθμού, στην κατοχή του είχε και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Ακόμη, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη.

Πηγή: ANT1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.