ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να μείνει ο Μπουζούκης – Αισιοδοξία για συμφωνία

Ο Γιάννης Μπουζούκης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και στον νέο κύκλο επαφών όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία.

Ένα από τα πιο hot ονόματα στο «μέτωπο» των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός εξτρέμ θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά με το «τριφύλλι», ενώ σύλλογοι από το εξωτερικό τον καλοβλέπουν.

Ετσι, λοιπόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί γύρω από το όνομά του δημιουργείται μεγάλος θόρυβος όλο αυτό το διάστημα των συζητήσεων ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον εκπρόσωπό του. Μέχρι τώρα οι δυο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, καθώς, όπως είναι γνωστό, υπάρχει μια οικονομική διαφορά περίπου 25.000 με 30.000 ευρώ. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το θέμα έχει κλείσει. Κάθε άλλο.

Στον νέο κύκλο επαφών, εκτιμάται ότι Μπουζούκης και Παναθηναϊκός θα τα βρουν. Το κλίμα στις συζητήσεις, άλλωστε, είναι άριστο, ο νεαρός χαφ θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους» και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο μέσω της ομάδας στην οποία έχει ανδρωθεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της συμφωνίας και του νέου συμβολαίου του Μπουζούκη με το «τριφύλλι».

Exit mobile version