ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι πλέον ελεύθερος και ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν δύο ομάδες που τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Γκιστ

Ο Γκιστ φεύγει από τον Παναθηναϊκό έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Πλέον, ο 32χρονος Αμερικανός φόργουρντ/σέντερ πρέπει να σκεφτεί την επόμενη ημέρα, αναζητώντας την επόμενη μπασκετική του “στέγη”. Λίγες ώρες πριν από το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, το οποίο ουσιαστικά “σφράγισε” το φινάλε, έχουν υπάρξει τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Αμερικανού παίκτη.

Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από δύο συλλόγους, οι οποίοι θα ήθελαν να προσθέσουν τον Γκιστ στο δυναμικό τους. Η πρώτη ομάδα που φαίνεται ότι “βλέπει” ζεστά την περίπτωση Γκιστ είναι η Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους. Παράλληλα, ενδιαφέρον έχει εκφραστεί και από τη Ρωσία και συγκεκριμένα από τη Χίμκι. Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα θα γίνει γνωστό το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων για τον πρώην πράσινο παίκτη, με τον ίδιο να έχει αρκετό χρόνο μπροστά του ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για το επόμενο συμβόλαιό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...