Επικαιρότητα

Δείτε live τον Τσίπρα στο ΣΚΑΪ -Αρπάχτηκαν μόλις άρχισε η συζήτηση (vid)

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σπάζοντας το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλει κατά του σταθμού για μια εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σπάζοντας το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλει κατά του σταθμού για μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

Απέναντί του η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσσιώνη και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Πέντε ημέρες πριν τις εκλογές και ανήμερα των γενεθλίων του ιδιοκτήτη του σταθμού Γιάννη Αλαφούζου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να πάει στο κανάλι του Φαλήρου επειδή – όπως είπε – του το ζήτησε ένας ηλικιωμένος σε μια περιοδεία του στην Αρκαδία.

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ανακοίνωσε την απόφασή του.

Δείτε LIVE βίντεο

Exit mobile version