ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ευρωεκλογές: Αυτή είναι η πραγματική «δύναμη» του Βελόπουλου

Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο;

Ευρωεκλογές: Αυτή είναι η πραγματική «δύναμη» του Βελόπουλου

Άνοδο σημειώνει η Ελληνική Λύση το Κυριάκου Βελόπουλου που διπλασιάζει το ποσοστό της σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2023, όπου είχε συγκεντρώσει 4,44%.

Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για το Action 24 ενόψει των ευρωεκλογών, το κόμμα του κ. Βελόπουλου σκαρφάλωσε στο 9% με δυναμική να φτάσει μέχρι και στο 10%.

Remaining Time-0:00
Fullscreen

Mute

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 987.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 28,5%

ΣΥΡΙΖΑ 13%

ΠΑΣΟΚ 10,3%

Ελληνική Λύση 9%

ΚΚΕ 7,5%

Πλεύση Ελευθερίας 3,5%

Νίκη 3,2%

Νέα Αριστερά 2,5%

Δημοκράτες 2,4%

Φωνή Λογικής 1,4%

ΜέΡΑ25 1,3%

Προς την Ελληνική Λύση φαίνεται πως κατευθύνονται απογοητευμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ αλλά και των Σπαρτιατών που δεν θα κατέβουν στις ευρωεκλογές, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βουλευτές και στον Ηλία Κασιδιάρη.

Πλησιάζοντας στις ευρωεκλογές, η Ελληνική Λύση δίνεται στις δημοσκοπήσεις και πάνω από 10%, έχοντας ισχυρή παρουσία στη βόρεια Ελλάδα όπου σε περιοχές είναι ακόμη και δεύτερο κόμμα, πίσω από τη ΝΔ.

Ωστόσο, φαίνεται πως η τάση αυτή έχει αρχίσει και… ξεφουσκώνει. Συγκεκριμένα, η Ελληνική Λύση εμφανίζει πτωτική τάση, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν το Πάσχα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι μετρήσεις που δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί δίνουν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στο 7,5% με 8%. Ο πρόεδρος του κόμματος θα επιχειρήσει να κρατήσει τα κέρδη που αποκόμισε από τη διαρροή ψηφοφόρων της ΝΔ και τω δεξιών κομμάτων, με σκοπό να διπλασιάσει το ποσοστό του από τις εκλογές του 2023.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.