Χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν τον Γκάγιας Ζαχίντ. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά, είχε συνεργαστεί μαζί του στον ΑΠΟΕΛ και μπορεί να καλύψει τρεις θέσεις (δεκάρι, οκτάρι και ακραίος) μέσα στο γήπεδο.

Χθες το βράδυ, μάλιστα, υπήρξε συνάντηση του παίκτη με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, με τον Ζαχίντ να ασκεί πίεση για να έρθει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στα χρήματα που δίνει στον ποδοσφαιριστή στα 300.000 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι διατεθειμένος από πλευράς του να δώσει 100.000 ευρώ.

Μένει πλέον μια απόσταση ύψους 50.000 ευρώ και από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έπιασαν… ταβάνι σε αυτά που προσφέρουν, ο παίκτης είναι εκείνος που καλείται να κάνει… έκπτωση και να πέσει λίγο ώστε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Κι αν κρίνουμε από την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Νταμπίζας φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Σουηδού άσου, Ροντέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε και στον οποίο προτείνεται ένα συμβόλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία αλλά τον διατηρούν stand by μέχρι να ξεκαθαρίσει του Ζαχίντ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου