Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και επιβεβαίωσε ότι τα προσωπικά προβλήματα ήταν αυτά που δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στο «The Vegas Take» και μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του, αλλά και όσα έγιναν με τους «πράσινους».

Για την ακρίβεια, όταν ο Πιτίνο ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην προπονητική στις ΗΠΑ και πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο το «σκάνδαλο» με το Λούιβιλ, είπε μεταξύ άλλων: «Θα σας πω τι έγινε. Αν ένα κολέγιο πει: «Θέλουμε να προσλάμβουμε τον Ρικ Πιτίνο» το NCAA θα απαντήσει πως η περίπτωσή μου είναι υπό εξέταση. «Μπορεί να είναι 100% αθώος, δεν το ξέρουμε». Το NCAA πρέπει να το κάνει αυτό. Ίσως υπάρχει μια ευκαιρία την επόμενη χρονιά», για να συμπληρώσει βάζοντας στο… παιχνίδι και το όνομα των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Μου προσφέθηκε η δουλειά του προέδρου και του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Αν δεν είχα προσωπικούς λόγους στο σπίτι μου με τον εγγονό μου, πιθανότατα θα είχα γυρίσει. Θα κάτσω εκτός αυτή τη σεζόν και θα δω τι θα γίνει. Ελπίζω το NCAA να μου μιλήσει και να καταλάβει τι έγινε».