ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φεντερίκο Μακέντα: Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο η τιμή πώλησης του Ιταλού

Φεντερίκο Μακέντα: Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με μικρότερο ποσό.

Φεντερίκο Μακέντα: Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο η τιμή πώλησης του Ιταλού

Περίπου 300.000 ευρώ ήταν η πρόταση που έφτασε για την πώληση του Μακέντα. Όσο ανάγκη κι αν έχουν από χρήματα τα ταμεία της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την προσφορά των Καταριανών. Ο Μακέντα είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται σε μια διαπραγμάτευση. Και ο Παναθηναϊκός δεν ξεπουλάει.

Ο Νταμπίζας έστειλε το μήνυμα και στη συγκεκριμένη ομάδα αλλά και σε πιθανούς άλλους ενδιαφερόμενους για τον Ιταλό. Ούτε καν τα… τριπλάσια δεν είναι αρκετά για να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Μακέντα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα σε μια εποχή που η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα και αναγεννήθηκε.

Κι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός του έδωσε τη συγκεκριμένη ευκαιρία, σε μια εποχή που δεν έβρισκε ομάδα ούτε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, τότε είναι λογικό και οι πράσινοι να θέλουν μια πρόταση που θα καλύπτει όλα αυτά τα δεδομένα. Ανέβασε την τιμή του παίκτη, άρα δεν μπορεί να τον πουλήσει φτηνά. Τόσο απλά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι’ αυτό και η τιμή εκκίνησης για τον παίκτη ορίζεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ το λιγότερο. Κάτω απ’ αυτό το ποσό ο παίκτης δεν πωλείται, κάτι που έχει μεταφέρει ο Νίκος Νταμπίζας σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Φυσικά, το να πουληθεί ο Μακέντα σε αυτό το ποσό είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός δεν έφερε ποτέ θέμα πώλησής του στο τραπέζι. Ούτε τον έβγαλε στη… βιτρίνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.