ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον Φριντέτ – Ποιοι ανακοινώνονται

Ο Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Τζίμερ Φριντέτ, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει κλείσει.

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον Φριντέτ - Ποιοι ανακοινώνονται

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την υπέρβαση, καλωσορίζοντας τον Τζίμερ Φριντέτ. Ο 30χρονος γκαρντ έρχεται στην Ελλάδα και θα φορέσει τα πράσινα για τα επόμενα δύο χρόνια, εξασφαλίζοντας ένα συμβόλαιο που παραπέμπει σε άλλες εποχές, με στόχο να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος κινήθηκαν προσεκτικά, έδειξαν πόσο θέλουν τον Φριντέτ και δικαιώθηκαν, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του “μπομπέρ”.

Το θέμα Φριντέτ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο οι “πράσινοι” δεν σταματούν εκεί. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά κανονικά και πλέον, όπως όλα δείχνουν, θα μπούμε σε ημέρες… ανακοινώσεων, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση δύο παικτών, με προοπτική να γίνουν και τρεις. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζέικομπ Ουάιλι, της πρώτης χρονικά μεταγραφής του συλλόγου το καλοκαίρι που διανύουμε.

Μετά τον Ουάιλι, έπονται ανακοινώσεις για δύο ξένους παίκτες που εντυπωσίασαν την περασμένη σεζόν στην Basket League. Ο ένας θα είναι ο Μπεν Μπέντιλ, ενώ αναμένεται να κλείσει θετικά και η υπόθεση του Ράιον Μπράουν, ο οποίος θα έρθει ως συμπλήρωμα του Παπαπέτρου στη θέση “3”. Παράλληλα, μένει να φανεί τι θα συμβεί με το θέμα Βουγιούκα και το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές έχουν μια απόσταση και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει προσεχώς. Τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί και το εάν ο σύλλογος θα προχωρήσει και στην απόκτηση έβδομου ξένου παίκτη για το ρόστερ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 41.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.