ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Βράζουν» οι πρωτεργάτες των συλλαλητηρίων για την «αλλαγή στάσης» της ΝΔ προς τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οργή επικρατεί στις τάξεις κάποιων εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων «για τη Μακεδονία» για τη σταδιακή αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις υπουργών της νέας κυβέρνησης αλλά και από συγκεκριμένες επιλογές προσώπων.

«Βράζουν» οι πρωτεργάτες των συλλαλητηρίων για την «αλλαγή στάσης» της ΝΔ προς τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οργή επικρατεί στις τάξεις κάποιων εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων «για τη Μακεδονία» για τη σταδιακή αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις υπουργών της νέας κυβέρνησης αλλά και από συγκεκριμένες επιλογές προσώπων.

Πρόκειται για τους «Ενωμένους Μακεδόνες» οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου στην Αθήνα τον Ιανουάριο, στο οποίο συμμετείχαν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε διάφορες κινητοποιήσεις κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο “straight pride” στη συμπρωτεύουσα που στεύθηκε από πλήρη… αποτυχία.

Στην σελίδα στο facebook της εν λόγω ακροδεξιάς ομάδας, την οποίαν «ακολουθούν» σχεδόν 15.000 άτομα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες καταγγελίες για «κωλοτούμπα» του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή τις δηλώσεις του νέου υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι «αν αυτή (σ.σ., η Συμφωνία των Πρεσπών) εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 213.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» σχολιάζουν αρνητικά και την πρόσφατη δήλωση Βαρβιτσιώτη, ο οποίος, μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ανέφερε ότι «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας (σ.σ. με τα Σκόπια) που έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μας αφήνουν χώρο για να κάνουμε περισσότερα στο χώρο της οικονομίας», καθώς και την τοποθέτηση του Γιώργου Μαυρωτά από το Ποτάμι, ο οποίος υπερψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση στο fb τον παρουσιάζουν με… σφυροδρέπανο

Σημειωτέον δε ότι η εν λόγω ομάδα απειλεί τον πρωθυπουργό με «ένα αξέχαστο Φθινόπωρο» λόγω της αλλαγής στάσης της ΝΔ προς τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: topontiki.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...