ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόμβα με Τζόνσον ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε τη βόμβα Ουέσλι Τζόνσον!

Ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Nbaer Ουέσλι Τζόνσον!

Συγκεκριμένα, ο μπασκετμπολίστας έχει περάσει σε αυτή τη δεκαετία από Τίμπεργουλβς, Σανς, Λέικερς, Κλίπερς, Πέλικανς και Ουίζαρντς. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε να τον πείσει να αφήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να διαβεί τον Ατλαντικό.

Ο Τζόνσον έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, καταγράφοντας 609 συμμετοχές στον “μαγικό κόσμο” με τους Τίμπεργουλβς, τους Σανς, τους Λέικερς, τους Κλίπερς και τους Ουίζαρντς, με μέσο όρο 7 πόντων και 3.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σε 22.1 λεπτά συμμετοχής.

Ο 32χρονος παίκτης είναι “πολυεργαλείο” καθώς μπορεί να παίξει από τη θέση “2” έως -υπό προϋποθέσεις- στη θέση “4”. Διακρίνεται για το εξαιρετικό του σουτ με έφεση στο τρίποντο και στα τελειώματα με drive.

Είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Αργύρης Πεδουλάκης για να ενισχύσει την περιφέρεια του. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο μπασκετμπολίστας μέχρι πρότινος αμειβόταν μ΄ένα ποσό που ξεπέρναγε τα 6 εκατ. ευρώ το χρόνο. Μόνο και μόνο αυτό δείχνει την μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει το… ναι.

Exit mobile version