ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν η Λεωφόρος άναψε τα φώτα της για τον Παναθηναϊκό

Μία ημέρα σαν σήμερα, πριν από 80 χρόνια, η Λεωφόρος φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά...

Όταν η Λεωφόρος άναψε τα φώτα της για τον Παναθηναϊκό

“Σαν σήμερα το 1939 ο Παναθηναϊκός έδωσε τον πρώτο νυχτερινό αγώνα της ιστορίας του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν ξεχνά τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε η εφημερίδα «Βραδυνή» αντιμετωπίζοντας τον Άρη σε φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Περισσότεροι από 8.000 «αιώνια πιστοί» παρακολούθησαν το πρώτο νυχτερινό ματς του Συλλόγου που σηματοδοτούσε την αρχή μιας νέας εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό”, αναφέρει ο Ερασιτέχνης ο οποίος ανέδειξε μια ιστορική στιγμή για το γήπεδο της Λεωφόρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.