ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

PAO ALIVE: Ετοιμάζεται μεγάλη “δράση” από τις ΗΠΑ

PAO ALIVE: Οι δράσεις του πρότζεκτ για τη διάσωση του Παναθηναϊκού θα επεκταθούν και πέρα από τον Ατλαντικό.

PAO ALIVE: Ετοιμάζεται μεγάλη

PAO ALIVE: Οι δράσεις του πρότζεκτ για τη διάσωση του Παναθηναϊκού θα επεκταθούν και πέρα από τον Ατλαντικό.

Οπως σας είχε αποκαλύψει το panathinaikos24.gr, το PAO ALIVE θα… δραστηριοποιηθεί σε όλη την ελληνική επαρχία, αλλά και στο εξωτερικό.  Σκοπός των ανθρώπων που τρέχουν το εγχείρημα είναι να… ξεσηκώσουν κάθε Παναθηναϊκό όπου κι αν βρίσκεται και άπαντες να βοηθήσουν για να συγκεντρωθεί το μέγιστο ποσό, μέχρι να γίνει το επόμενο βήμα, το οποίο είναι οι υπογραφές για το γηπεδικό.  Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου,  θα ακολουθήσει η μεταβίβαση των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ από τα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο, σε ένα χρόνο  από τώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το φθινόπωρο ετοιμάζεται μεγάλη δράση στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, στη Νέα Υόρκη. Ο σύνδεσμος που λειτουργεί εκεί, ο PANATHA USA, ήδη έχει κάνει επαφές τόσο με απλούς φίλους του “τριφυλλιού”, όσο και με επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς, με στόχο να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει από ανθρώπους του PAO ALIVE ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και μέσω εκδήλωσης και παρουσίασης, οι φίλοι της ομάδας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα δείξουν εμπράκτως τη στήριξή τους. Κάποιοι, ήδη, έχουν καταθέσει χρήματα. Ομως, όπως σας αναφέραμε και παραπάνω, οι υπεύθυνοι του συνδέσμο και οι άνθρωποι του νέου συμβουλίου ετοιμάζουν κάτι πολύ “δυνατό”, με σκοπό να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.