ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τουρκία, πρόβα τζενεράλε και… πρεμιέρα!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στη βάση του, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τι περιλαμβάνει ο Αύγουστος για τους "πράσινους".

Παναθηναϊκός: Τουρκία, πρόβα τζενεράλε και... πρεμιέρα!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει σήμερα από το Όστερμπεεκ, έπειτα από ένα έντονο δεκαπενθήμερο που περιελάμβανε διπλές προπονήσεις, δυνατά φιλικά και αφίξεις των νέων αποκτημάτων. Οι “πράσινοι” αφήνουν την Ολλανδία έχοντας θετικό πρόσημο, ελέω των αποτελεσμάτων που έφεραν στις φιλικές αναμετρήσεις τους, επικρατώντας της Φέγενορντ, του Άγιαξ και της Φένλο, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Μπρέντα (0-0) και ηττήθηκαν από τη Μπίρσχοτ (2-1).

Πλέον, οι πράσινοι επιστρέφουν στη βάση τους, έχοντας μπροστά τους άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις, πριν από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Το Σάββατο, 3 Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι, ενώ στις 10 του μηνός, το τριφύλλι θα μεταβεί ξανά στην Τουρκία για να παίξει με τη Μπεσίκτας. Στις 17 του μηνός, η ομάδα του Δώνη θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο ματς με το οποίο θα κλείσει ο κύκλος των φετινών φιλικών και θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το νέο πρωτάθλημα και την πρεμιέρα (μία εβδομάδα αργότερα) με τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.