ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση Αυγενάκη – Αλαφούζου!

Γιάννης Αλαφούζος και Λευτέρης Αυγενάκης συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η συνάντηση Γιάννη Αλαφούζου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ολοκληρώθηκε.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για δύο θέματα κυρίως, αυτό της βίας και εκείνο των τηλεοπτικών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στον Λευτέρη Αυγενάκη ότι η ΕΡΤ πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα από το περσινό καλοκαίρι, μιας και αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε στον Υφυπουργό ότι ομάδες όπως ο Άρης και ο Ατρόμητος έχουν στηρίξει το πλάνο της βιωσιμότητας του πάνω στα χρήματα αυτά και έτσι πήραν και την αδειοδότηση για να συμμετάσχουν. Αν λοιπόν υπάρξει η μείωση του 45% όλα αυτά πλέον δεν θα ισχύουν.

Την ίδια στιγμή βέβαια ο Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της βίας. Μάλιστα τόνισε πως πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα καθώς οι ΠΑΕ έχουν τον τρόπο αν υπάρξει η βούληση να περιορίσουν τα κρούσματα. Επιπλέον, στάθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν σχετικά με την ασφάλεια στο ΟΑΚΑ, γεγονός που έχει στοιχίσει χρήματα στον Παναθηναϊκό, λόγω προστίμων.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα όπως η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών αλλά και ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.

Exit mobile version