ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισιοδοξία για τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να προμηθευτεί μεγαλύτερο αριθμό διαρκείας απ΄ ότι την περσινή σεζόν.

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θεωρούν ότι τα διαρκείας θα είναι περισσότερα φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πρώτον γιατί οι πράσινοι έδειξαν ένα καλό πρόσωπο πέρυσι, ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και δεύτερον σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά.

Η καλή απόδοση της ομάδας κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στις τάξεις των πράσινων φιλάθλων, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να πιστεύουν ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση απ΄ ότι πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταση για την ανανέωση των ήδη κατόχων μετά από νέα παράταση, αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Μετά από την ολοκλήρωση των ανανεώσεων αναμένεται να ξεκινήσει και κανονικά η διάθεση για τους… επικείμενους νέους κατόχους.

Με λίγα λόγια στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται και φέτος από παίκτες και τεχνικό τιμ και η αγορά διαρκείας θα είναι μία μορφή επιβράβευσης.

Exit mobile version