ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικό ντεμπούτο του Μολό στο 6-0 του Παναθηναϊκού επί του Κερατσινίου!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 6-0 στο φιλικό με το Κερατσίνι στο Κορωπί, με τον Γιοάν Μολό να μοιράζει μία ασίστ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Θετικό ντεμπούτο του Μολό στο 6-0 του Παναθηναϊκού επί του Κερατσινίου!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε σήμερα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί απέναντι στο Κερατσίνι. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε όσους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Γαλατά.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 80 λεπτό του αγώνα. Η φάση ξεκίνησε από τον Γιοάν Μόλο, ο οποίος πάσαρε στον Κουρμπέλη, αυτός έσκαψε για τον Θεοχάρη, ο οποίος με ανάποδη κεφαλιά έκανε το 1-0. Δώδεκα λεπτά αργότερα μετά συρτή σέντρα του Μολό, ο Καμπετσής έκανε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι το 2-0. Στο 37΄ οι πράσινοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Θεοχάρης σούταρε, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Βέργος έκανε το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 59’ σημειώθηκε το 4-0 έπειτα από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κόναν. Στο 79’ ο Εμμανουηλίδης πάσαρε στην περιοχή στον Σέχου, αυτός γύρισε άμεσα στον Σερπέζη που με δυνατό σουτ πέτυχε το 5-0. Το τελικό 6-0 σημειώθηκε στο 87ο λεπτό από κοντινό πλασέ του Σερπέζη έπειτα από αδυναμία των αμυνομένων να απομακρύνουν τη μπάλα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σέχου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος (60’ Μπότσαρης), Αποστολάκης (46’ Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος (46’ Σερπέζης), Μολό (60’ Σέχου), Καμπετσής (46’ Κόναν), Βέργος (46’ Εμμανουηλίδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.