ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή με Άαρονς, περιμένει Ρόντγουελ

Αδειάζει η "κλεψύδρα" για την απάντηση του Ρόντγουελ, στάση αναμονής για Άαρονς στον Παναθηναϊκό.

Σε ανοιχτή γραμμή με Άαρονς, περιμένει Ρόντγουελ

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται στο “top” της μεταγραφικής επικαιρότητας για τον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να έχουν δώσει όριο μέχρι αύριο στον Άγγλο αμυντικό χαφ για την οριστική του απάντηση. Ο Ρόντγουελ έχει ως πρώτη επιλογή τη συνέχιση της καριέρας του στην Αγγλία, όμως όσο δεν υπάρχουν προτάσεις από το νησί, οι πιθανότητες για happy end διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Παράλληλα, στο προσκήνιο επανήλθε και το όνομα του Ρολάντο Άαρονς. Ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ τέθηκε εκτός από τη λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για θετική απάντηση σε πρόταση για τον δανεισμό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νταμπίζας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο μένει να φανεί εάν η Νιούκαστλ θα αποδεχθεί μία πρόταση που θα περιλαμβάνει κάλυψη ενός μέρους του συμβολαίου του και όχι καθ’ ολοκληρίαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.