ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δίνει απάντηση ο Ρόντγουελ – Πιο πιθανό το “ναι”

Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν κάνει την τελική τους πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή - Αρκετές οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία.

Παναθηναϊκός: Δίνει απάντηση ο Ρόντγουελ - Πιο πιθανό το

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” έχουν κάνει την τελική τους πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή – Αρκετές οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία.

Την τελική του κίνηση έκανε για τον Τζακ Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον 28χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή και περιμένουν την τελική του απάντηση.

Ο Ρόντγουελ επεξεργάζεται τη νέα προσφορά του Παναθηναϊκού (η οποία είναι και η τελική) και βάζει κατω όλα τα δεδομένα, έχοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, απομένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απάντηση του Ρόντγουελ. Απάντηση η οποία θα κρίνει και τον τρόπο με τον οποίον θα συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του τριφυλλιού.

Σε περίπτωση που ο Ρόντγουελ πει το “ναι”, τότε οι πράσινοι δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ, διότι ο Άγγλος μπορεί να καλύψει και τη συγκεκριμένη θέση, εκτός από αυτή του αμυντικού χαφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.