Ποδόσφαιρο

Μαυρομμάτης: “Θέμα εγωισμού η νίκη στη Λαμία”

Ο Φάνης Μαυρομμάτης μίλησε για το αυριανό ματς με τη Λαμία.

Ο Φάνης Μαυρομμάτης μίλησε για το αυριανό ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία είπε: «Ερχόμαστε απο μία δύσκολη σεζόν γεμάτη με εμπειρίες και παραστάσεις. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά. Αναμετρηθήκαμε με ομάδες υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Άγιαξ, η Φέγενορντ και άλλες. Πήγαμε πολύ καλά σε αυτά τα παιχνίδια και δείξαμε οτι έχουμε μία καλή δυναμική. Πλησιάζοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αισιοδοξούμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα όπως το περσινό».

Για τους στόχους ως το τέλος της σεζόν: «Πρώτος στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ξεχωριστά, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος: «Αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι οτι θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Οι ευθύνες και οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγλύτερες. Έχουμε δουλέψει αρκετά. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και το έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Αισοδοξούμε οτι θα πάμε καλά».

Για την πρεμιέρα με την Λαμία: «Έχουμε μάθει πράγματα από τα περσινά ματς αλλά κοιτάμε κυρίως τη δική μας ομάδα. Περιμένουμε σε μία δύσκολη έδρα, μία επίσης δύσκολη ομάδα που θα μας κοντράρει. Είναι και θέμα εγωισμού, να πάμε εκεί να κερδίσουμε».

Για την ανάδειξή του ως πέμπτος αρχηγός του Παναθηναϊκού: «Το έμαθα από τον κύριο Νταμπίζα ξαφνικά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω παραπάνω ευθύνες πλέον και μακάρι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να δείχνω περισσότερα μέσα στο γήπεδο, να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου και να παίρνω πρωτοβουλίες».

Για την φυσική του κατάσταση και τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Πλέον νιώθω πολύ καλά, είμαι 100% υγιής. Με ταλαιπώρησε πολύ ο τραυματισμός και δεν ξεκίνησα καλά την προετοιμασία, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Χρειάστηκε χρόνος για να επανέλθω στο 100% αλλά πλέον είμαι στην διάθεση του προπονητή μου.

Exit mobile version