ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίεση σε Ρόντγουελ, stand by ο Ερτό

Ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Τζακ Ρόντγουελ ώστε να δώσει το συντομότερο δυνατό την τελική απάντησή του, έχοντας ως πρώτη εναλλακτική επιλογή τον Τομά Ερτό.

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος δεν έχει δώσει την οριστική απάντησή του στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” αναμένεται να πιέσουν τις καταστάσεις ώστε να ακούσουν από τον Ρόντγουελ το τελικό “ναι” ή το “όχι”, που θα τους κάνει να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους, τσεκάροντας άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Νίκος Νταμπίζας έχει τρέξει ήδη το εναλλακτικό του πλάνο σε περίπτωση που ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός χαφ αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ένας εκ των βασικών στόχων του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στο πλάνο που δεν περιλαμβάνει τον Ρόντγουελ, είναι ο 31χρονος Γάλλος, Τομά Ερτό.

Μάλιστα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει ήδη εκφραστεί θετικός στην προοπτική του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και αποτελεί μια έτοιμη λύση για τους “πράσινους”. Ωστόσο το θέμα του θα προχωρήσει μόνο όταν ακουστεί η τελική απάντηση του Ρόντγουελ.

Exit mobile version