ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαρεχάο: “Μην πιστεύετε ότι έχετε ήδη κερδίσει…”

Οι δηλώσεις του Άντερσον Βαρεχάο ενόψει του σημερινού ματς με την Ελλάδα.

Βαρεχάο:

Ο Άντερσον Βαρεχάο ανέφερε τα εξής σε δηλώσεις του, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης Ελλάδα – Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ:

«Ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή ομάδα, γνωρίζονται καλά μεταξύ τους παίζοντας πολύ καιρό μαζί και διαθέτουν τον MVP του ΝΒΑ. Όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρέπει να μας σεβαστούν. Σίγουρα υπερτερούν, αλλά ξέρουμε καλά τις δυνατότητές μας και τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Αν μπουν στον αγώνα πιστεύοντας πως έχουν ήδη κερδίσει, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα γι’ αυτούς. Ξέρουμε καλά τι μπορεί να κάνει ο Γιάννης. Δεν επελέγη τυχαία MVP στο ΝΒΑ. Είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση, με πολύ πάθος και το μεταδίδει αυτό σε όλη την ομάδα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τα μέσα που διαθέτουμε και τη στρατηγική του προπονητή μας να τον περιορίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.