ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ο Φαούστο αποτελεί ασφάλεια ζωής”

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Φάουστο Τιένθα αναφέρθηκε ο πρώην προπονητής του στην Εξτρεμαδούρα.

Ο Φάουστο Τιένθα αποτέλεσε την ένατη -και τελευταία για την καλοκαιρινή περίοδο- μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι επέλεξαν τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ, με τον πρώην προπονητή του στην Εξτρεμαδούρα, Ροντρίγκεθ Σαράμπια, να μιλά για την αξία του στη “LiveSport”.

«Είναι ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του.Προσαρμόζεται απόλυτα σε ό,τι του ζήτησε ο προπονητής. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει ώστε να δώσει την απαραίτητη αμυντική ισορροπία στην ομάδα. Είναι πολύ δυναμικός και δεν φοβάται τίποτα. Αποτελεί ασφάλεια ζωής για ένα προπονητή, αγωνιζόμενος μπροστά από την άμυνα», ενώ για το αν προωθείται: Ξέρει να συνεργάζεται με την άμυνα, να είναι αυτός που θα δώσει την πρώτη πάσα για την επίθεση, διαβάζοντας άψογα και πως θα εξελιχθεί η συνέχεια του παιχνιδιού, ώστε να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις. Του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες μέσα στο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Είναι ένας πολύτιμος ισορροπιστής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαράμπια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.