ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους… τρέλανε ο Μακέντα

Comeback σε χρόνο - ρεκόρ από τον Ιταλό σέντερ φορ.

Τους... τρέλανε ο Μακέντα

Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη, που είδε τον βασικό του σέντερ φορ να επιστρέφει στις προπονήσεις διαψεύδοντας κάθε προσδοκία και εκτίμηση. Ο Μακέντα είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να εκτιμά το ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, ο Ιταλός βάλθηκε να τους… τρελάνει όλους, επιστρέφοντας στο πλήρες πρόγραμμα μόλις σε έντεκα ημέρες. Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Μακέντα γυμνάστηκε κανονικά και αν σήμερα το επαναλάβει, τότε θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της ομάδας στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Σίγουρα δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο σίγουρα ο Φεντερίκο Μακέντα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Γιώργο Δώνη να τον ρίχνει, όπως όλα δείχνουν, στη μάχη από την αρχή, σε μια προσπάθεια να δοθεί συνέχεια στις νίκες, έπειτα από την επικράτηση στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.