ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για το πρώτο διπλό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:45) τη Βιλερμπάν στη Λυόν και θέλει να επιστρέψει με τη νίκη στην Αθήνα.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με ματς στη Λυόν για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν απόψε τη Βιλερμπάν (21:45) στο “Astroballe” της Λυόν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague και στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους, έπειτα από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, η οποία θα αποτελέσει και η πρώτη εκτός έδρας στη σεζόν, όσον αφορά την εν λόγω διοργάνωση.

Με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από τις νίκες επί του Ερυθρού Αστέρα και το show επί του Λαυρίου, οι παίκτες του Πεδουλάκη θα προσπαθήσουν να δείξουν και εμπράκτως το ότι είναι το φαβορί, απέναντι στη θεωρητικά ανίσχυρη αλλά στην πράξη επικίνδυνη Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Γαλλία χωρίς απώλειες, με τον Ταϊρίς Ράις να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να θέτει εαυτόν διαθέσιμο για το ματς. Στην Αθήνα έμεινε για λόγους τακτικής ο Νίκος Παππάς.

Η Βιλερμπάν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άντριαν Πέιν, όπως και του νεαρού γκαρντ, Τεό Μαλεντόν.

Τα ματς της ημέρας

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν Μονάχου 20:00 Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε 20:00 Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 22:00

Exit mobile version