ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Αποφασίστηκε κατάπαυση πυρός στη Βόρεια Συρία

Το ανακοίνωσε ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

Έκτακτο: Αποφασίστηκε κατάπαυση πυρός στη Βόρεια Συρία

Κατάπαυση του πυρός στη βόρεια Συρία συμφωνήθηκε στη συνάντηση του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, όπως δήλωσε ο τελευταίος πριν από λίγο σε συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, σσύμφωνα με τον αμερικανό αντιπρόεδρο, συμφωνήθηκε να παύσει η Τουρκία για 120 ώρες όλες τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις, προκειμένου να επιτρέψει την αποχώρηση των δυνάμεων των Κούρδων του YPG από την περιοχή. «Όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις αναστέλλονται», τόνισε, διευκρινίζοντας πως η στρατιωτική επιχείρηση θα τερματιστεί, όταν η απόσυρση των Κούρδων ολοκληρωθεί.

Με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για «σπουδαία νέα που προκύπτουν από την Τουρκία», έπειτα από τις συνομιλίες Τούρκων και Αμερικανών αξιωματούχων για την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία. Ο Τραμπ ευχαρίστησε τον Ερντογάν, λέγοντας πως «Εκατομμύρια ζωές θα σωθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...