Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά την απόλυση Νταμπίζα και πως θα πορευτεί το τριφύλλι; Τι σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος; Οι απαντήσεις στο panathinaikos24.gr.

Μετά το “διαζύγιο” με τον Νίκο Νταμπίζα και τη συμφωνία για ανανέωση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να πάει σε ένα νέο μονοπάτι, με στόχο την καλύτερη πορεία και την αποφυγή πολλών λαθών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να προχωρήσει στη λύση νέου τεχνικού διευθυντή, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει σύντομα. Οπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενο, από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου τονίζεται ότι “είναι πρώιμο κάτι τέτοιο. Είναι νωρίς…”. Συνεπώς, η επόμενη μέρα θα έχει… αντι- Νταμπίζα, αλλά όχι σύντομα.

Μέχρι να συμβεί αυτό τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Κώστας Κωστάντος θα έχουν αυξημένο ρόλο στον Παναθηναϊκό και θα είναι αυτοί που, εκτός των άλλων, θα σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις.

Επόμενες κινήσεις που έχουν να κάνουν με ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι νεαροί Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, με τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να φτάσουν σύντομα σε συμφωνία και στη δεύτερη οι Γιόχανσον, Ινσούα και Δώνης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου