Ποδόσφαιρο

Το σχέδιο του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Ποιο είναι το προφίλ που αναζητεί ο Αλαφούζος για τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Γιατί προτιμά ξένο για το πόστο και τι ισχύει με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Μετά από περίπου δύο χρόνια που επί της ουσίας είχε ρίξει… τοίχο ανάμεσα στον ίδιο και στην ομάδα, ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού είναι πιο ενεργός από ποτέ, με σκοπό να αλλάξει και τη φυσιογνωμία της ομάδας. Να την κάνει και πάλι περισσότερο ανταγωνιστική.

Η πρώτη κίνηση – έκπληξη του Αλαφούζου ήταν να διώξει τον Νίκο Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με αποτέλεσμα πλέον να είναι στο… ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι ένα απ’ αυτά που ακούστηκαν, όπως και του Γιάννη Αγγελόπουλου, ο οποίος βρίσκεται πολλά χρόνια στον Ατρόμητο. Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, ο Αλαφούζος προτιμά μια λύση ξένου τεχνικού διευθυντή.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να επιστρέψει στο μοντέλο των «υπερεξουσιών» στον προπονητή. Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Δώνη και του αναγνωρίζει αρκετά ελαφρυντικά.

Όσον αφορά τα οικονομικά, το χρέος δεν θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να αλλάξει την οικονομική του πολιτική. Επομένως θα βασιστεί στον ελληνικό κορμό και θα αναζητήσει στην ξένη αγορά για μία ή δύο αξιόλογες λύσεις την περίοδο του Ιανουαρίου.

Exit mobile version