ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα σενάρια για Μπεργκ, η αποτυχία του Νταμπίζα και τα ανοικτά μέτωπα

Ο Παναθηναϊκός έχει άλλα ανοικτά μέτωπα και στόχους μέχρι να... φτάσουμε να συζητάμε για επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ.

Τα σενάρια για Μπεργκ,  η αποτυχία του Νταμπίζα και τα ανοικτά μέτωπα

Ο Παναθηναϊκός έχει άλλα ανοικτά μέτωπα και στόχους μέχρι να… φτάσουμε να συζητάμε για επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ.

-Προφανώς και το όνομα του Μάρκους Μπεργκ “πουλάει”, μια και μιλάμε για ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο. Και για να μη λέμε ψέματα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δούμε τον Σουηδό άσο ξανά στα πράσινα, μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ. Το καλοκαίρι και το τι θα συμβεί τότε, θα δείξει και την πορεία της υπόθεσης.

-Ο ίδιος ο Σουηδός θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και ένας από τους λόγους που η υπόθεση με τον Ολυμπιακό δεν προχώρησε είναι το γεγονός ότι σκέφτηκε το πράσινο παρελθόν του. Τo panathinaikos24.gr σας είχε ενημερώσει γι αυτό από το καλοκαίρι. Μη σας κάνει εντύπωση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Μπεργκ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον έμπειρο φορ έλεγε “Ο Μπεργκ θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό”. Υπομονή, λοιπόν, και το καλοκαίρι θα δούμε…

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Μέχρι τότε έχουμε καιρό. Τώρα, υπάρχουν άλλα… θέματα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, προσπαθεί να συνέλθει αγωνιστικά και φυσικά να τακτοποιήσει άλλες εκκρεμότητες, οι οποίες, δυστυχώς, επί Νταμπίζα έμειναν… εκκρεμότητες. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η πραγματικότητα η ίδια.

-Προφανώς και ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι ο μοναδικός υπέυθυνος για όλα τα προβλήματα του “τριφυλλιού”. Δεν πρόκειται ποτέ να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο, διότι πολύ απλά δεν ισχύει. Δε γίνεται, όμως, να μην τονιστούν οι ευθύνες και οι αποτυχίες του. Αποτυχία είναι το γεγονός ότι ενώ είχε ως στόχο να φέρει χρήματα από πωλήσεις, δεν τα κατάφερε. Αποτυχία είναι η συνεχόμενη… ταλαιπωρία με τον Χατζηγιοβάνη. Αποτυχία είναι το γεγονός ότι ξέμειναν οι περίφημοι “κομμένοι”, δίχως να βρεθεί λύση. Απλά τα πράγματα, λοιπόν…

-Οι Κωστάντος και Δώνης θα προσπαθήσουν στο επόμενο διάστημα ΠΡΩΤΑ να προχωρήσουν αυτές τις υποθέσεις. Των κομμένων, δηλαδή, με σκοπό να βρεθεί λύση, οι ποδοσφαιριστές να πάνε… στην ευχή του Θεού και η ομάδα να γλιτώσει από τα συμβόλαιά τους. Μαζί με κάποιες ανανεώσεις που θα “τρέξουν”, αυτές θα είναι και οι επόμενες κινήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.