ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

Ο… Αθηναίος Μπεργκ και τα νέα νυχτοπερπατήματα της Κυριακής

Παρασκήνια, ρεπορτάζ, φήμες και αποκαλύψεις στο... πράσινο μίξερ του panathinaikos24.gr.

Ο... Αθηναίος Μπεργκ και τα νέα νυχτοπερπατήματα της Κυριακής

Το… πράσινο μίξερ είναι και πάλι εδώ. Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή των «πράσινων» σάιτ.

Πάμε να τα βάλουμε όλα στο… μίξερ:

-Τι λέγαμε χθες για τις μεταγραφές; Για τον Ζέκα, τον Μπεργκ, τον Βιγιαφάνιες; Έγραφε χαρακτηριστικά η στήλη: «Παιδιά λιγάκι να ηρεμήσουμε με τα ονόματα λέω. Μία Μπεργκ, μία Ζέκα, μία Βιγιαφάνιες. Βρήκε ο Παναθηναϊκός εκατομμύρια και δεν το ξέρω; Γιατί δυσκολευόμαστε να βρούμε παίκτες με 200 και 300 χιλιάρικα, πως ξαφνικά προέκυψαν όλα αυτά; Δεν είναι ώρα για ονοματολογίες. Για νίκες και βαθμούς είναι. Δε θα μας πιστεύει και ο κόσμος σε λίγο…». Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Και τι έγινε μετά από λίγη ώρα; Έβγαλε ο Παναθηναϊκός διαρροή πως δεν ασχολείται με κανένα όνομα, πως η ακαδημία είναι πάνω απ’ όλα, πως το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσης και της εξέλιξης των πιτσιρικάδων συνεχίζεται. Δεν είναι ώρα για ανοίγματα. Ας κλείσουν πρώτα όλες οι «τρύπες» και μετά το βλέπουμε.

-Αν γίνει κάτι καλό θα γίνει το καλοκαίρι. Και στον Παναθηναϊκό, απ’ όλους αυτούς, θέλουν περισσότερο τον Μπεργκ. Γιατί και ο Σουηδός θέλει. Δεν το αγόρασε τσάμπα το σπίτι στην Αθήνα. Σκέφτεται τον εαυτό του και την οικογένειά του εδώ για πολλά χρόνια. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να τον αξιοποιήσει και μετά το τέλος της καριέρας του. Προς το παρόν, όμως… υπομονή.

-Πάλι νυχτοπερπατήματα; Μέχρι τις 2 τους έδωσε ο Δώνης deadline να έχουν γυρίσει σπίτι τους, αλλά κάποιοι το ξεπέρασαν το όριο. Βράδυ Κυριακής, μετά τη νίκη στο Περιστέρι. Και τώρα θα πληρώνουν πρόστιμο. Ας πρόσεχαν. Και ας προσέχουν, γιατί την επόμενη θα μείνουν εκτός ομάδας.

-Ο Νούνες έχει προβάδισμα να ξεκινήσει την Κυριακή με τη Λάρισα. Για πρώτη φορά μετά το ματς με τον ΟΦΗ που τα άκουσε από την εξέδρα. Του πήρε καιρό να το ξεπεράσει του Πορτογάλου, αλλά ο Δώνης του έχει εμπιστοσύνη. Αρκεί και ο ίδιος να αρπάξει την ευκαιρία, διαφορετικά θα «καεί» χωρίς καλά – καλά να τον έχουμε δει. Και έδειξε καλά στοιχεία στην προετοιμασία, κρίμα θα είναι.

-Άντε να αναφέρουμε και κάτι για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Ο Αλαφούζος λαμβάνει βιογραφικά, το ίδιο και ο Κωνστάντος. Αλλά δε θα έρθει κάποιος χωρίς την έγκριση του Δώνη. Θα τον ρωτήσουν τον προπονητή και μετά θα προχωρήσουν. Άλλωστε, η συνεργασία προπονητή – τεχνικού διευθυντή είναι πιο στενή από κάθε άλλη. Μην έχουμε πάλι… θέματα με το τι παίκτες θέλει ο ένας και τι ο άλλος.

-Η στήλη θα οργανωθεί με τον καιρό και θα έχει πολλές εκπλήξεις. Όχι μόνο ποδοσφαιρικές. Θα παίξουμε και… πορτοκαλί μπαλίτσα. Με παρασκήνια, ειδήσεις, μπόλικο ρεπορτάζ και αποκαλύψεις. Υπομονή και θα τα διαβάζετε όλα στο panathinaikos24.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ