ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Βιαγιαννίδης και οι πιθανότητες παραμονής του

Ο νεαρός μπακ Βαγιαννίδης είναι μια από τις εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού.

Ο Βιαγιαννίδης και οι πιθανότητες παραμονής του

Ο νεαρός μπακ Βαγιαννίδης είναι μια από τις εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού.

Ο ταλαντούχος δεξιός οπισθοφύλακας, που προέρχεται από τις ακαδημίες, και θεωρείται μεγάλο ταλέντο, είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου του. Το θέμα τις περασμένες μέρες έμοιαζε να είχε… κολλήσει, αφού ο ίδιος θέλει περισσότερες συμμετοχές, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζουν και οι γονείς του.

Ο Βαγιαννίδης έχει αλλάξει ατζέντη και αυτός που τον έχει αναλάβει είναι ο Πάνος Γαλαριώτης. Ο νέος του μάνατζερ τον συμβουλεύει να παραμείνει στο τριφύλλι, θεωρώντας ότι στους πράσινους θα έχει τις ευκαιρίες για να εξελιχθεί. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Γαλαριώτης είναι ο άνθρωπος που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην  παραμονή του Γιάννη Μπουζούκη στην ομάδα. Τις επόμενες μέρες όλα θα ξεκαθαρίσουν, με τις πιθανότητες να συνεχίσει ο Βαγιαννίδης να είναι αυξημένες.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.