ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απογοητευμένος ο Αλαφούζος – Οι σκέψεις του για τον Δώνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν προβληματισμένος χθες το απόγευμα μετά από ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα, αλλά και από τη διαιτησία.

Απογοητευμένος ο Αλαφούζος - Οι σκέψεις του για τον Δώνη

Δεν πάει καιρός από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συναντήσεις και συνομιλίες με τους αξιωματούχους της διαιτησίας για τη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι απ’ όλα όσα γράφτηκαν, ήρθε ο Σιδηρόπουλος για να επιβεβαιώσει πως οι πράσινοι εξακολουθούν να έχουν εχθρική αντιμετώπιση από τους ρέφερι. Και πως το VAR δεν κάνει τη… δουλειά του όταν πρόκειται για αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ο Αλαφούζος ήταν έντονα προβληματισμένος χθες το απόγευμα και με τον Σιδηρόπουλο και με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι ηττήθηκε στην έδρα του. Και βλέπει την ομάδα να κάνει ένα βήμα μπροστά και… δύο πίσω. Από τη νίκη στο Περιστέρι, σε νέο “κάζο” με τη Λάρισα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μετά τις τελευταίες κινήσεις που έκανε (Νταμπίζας και όχι μόνο) σκοπεύει να συνεχίσει να ασχολείται πιο ζεστά με την ομάδα. Και να επεμβαίνει όποτε κρίνει. Αγγίζει αυτό και τον προπονητή της ομάδας;

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρά το άσχημο αποτέλεσμα, ο Αλαφούζος εξακολουθεί να περικλείει με εμπιστοσύνη τον Γιώργο Δώνη. Βλέπει πως η ομάδα αγωνιστικά βελτιώνεται. Πως περισσότερο από ατυχία ήρθε η ήττα από τη Λάρισα και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γυρίσει το ματς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν αναποτελεσματικός.

Άρα τούτη τη στιγμή θέμα Δώνη δεν υπάρχει. Όμως, όπως πολύ καλά ξέρουμε, οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα. Κι αν εξαιρέσουμε το ματς της ερχόμενη Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει συνεχόμενους βαθμούς, να διορθώσει τη βαθμολογική του θέση. Διαφορετικά, με τον Αλαφούζο να είναι πλέον… ενεργός, ο Δώνης θα έχει πρόβλημα. Όπως θα είχε και κάθε προπονητής του Παναθηναϊκού.

Κι όπως είχε και ο Νταμπίζας. Άλλωστε κανείς δεν περίμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό ότι ο Αλαφούζος θα… ξυπνήσει ένα πρωί και θα διώξει τον Νταμπίζα. Συνέβη ξαφνικά. Άρα όλοι κρίνονται βάσει της πορείας της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.