ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:00 - PAOK TV, PANATHINAIKOS24.GR)

Mε τρέλα και ψυχή στην Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει ψυχωμένος στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη και να δει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.

Mε τρέλα και ψυχή στην Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει ψυχωμένος στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη και να δει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.

Οι “πράσινοι”, μετά και την ήττα από την ΑΕΛ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στο πρωτάθλημα και στο σημερινό παιχνίδι καλούνται να τα δώσουν όλα, να καλύψουν τις αδυναμίες τους και με συγκέντρωση και πάθος για 90 λεπτά να παλέψουν για αποτέλεσμα. Αυτό, άλλωστε, έχει ζητήσει και ο Γιώργος Δώνης από τους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας ότι ο δικέφαλος του βορρά είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά αν το τριφύλλι παίξει δυνατά και αποφύγει τα λάθη, μπορεί να κάνει κάτι καλό στο σημερινό ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στα στόπερ θα παίξουν οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, δεξιά ο Γιόχανσον ή ο Αποστολάκης και αριστερά ο Ινσούα. Στα χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Δώνης, μπροστά τους ο Ζαχίντ και στα άκρα οι Μπουζούκης και Γιόχανσον. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αρχίζει στις 20:00. Θα μεταδοθεί από το PAOK TV, ενώ θα υπάρξει LIVE κάλυψη από το panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.