ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

Έγκλημα στην Τούμπα και εκτέλεση στις καθυστερήσεις!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη, κράτησε παραπάνω καθυστερήσεις και έδωσε πέναλτι στον δικέφαλο (!) για να έρθει το τελικό 2-2 στο... δέκατο λεπτό του έξτρα χρόνου. Έξαλλος ο Δώνης και οι συνεργάτες του.

Έγκλημα στην Τούμπα και εκτέλεση στις καθυστερήσεις!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη, κράτησε παραπάνω καθυστερήσεις και έδωσε πέναλτι στον δικέφαλο (!) για να έρθει το τελικό 2-2 στο… δέκατο λεπτό του έξτρα χρόνου. Έξαλλος ο Δώνης και οι συνεργάτες του.

Κάποια πράγματα φαίνεται ότι δεν αλλάζουν ποτέ. Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά εκτελέστηκε από τη διαιτησία, η οποία του στέρησε ένα μεγάλο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ! Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να κρατήσει… καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις και να δώσει πέναλτι (με τη βοήθεια του var), με αποτέλεσμα ο δικέφαλος του βορρά να… σωθεί και να πάρει την ισοπαλία (2-2), λέγοντας… ευχαριστώ στον ρέφερι. Η απόφαση του διαιτητή να κρατήσει περισσότερες καθυστερήσεις από τα πέντε λεπτά που είχε δείξει, έκανε έξαλλο τον Δώνη, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός τακτικά για 60 λεπτά. Στο πρώτο μέρος, οι πράσινοι εγκλώβισαν τον ΠΑΟΚ, έκαναν ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 43′ με τον Ζαχίντ. Ο Νορβηγός άσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Κρέσπο, τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το ημίωρο και μετά οι Θεσσαλονικείς πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Βιερίνια στο 65′.  Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να σκοράρει για το 1-2.

Στο 87’ ο Διούδης απέκρουσε το πλασέ και Ιγκανσον και στην αντεπίθεση ο Ινσούα έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Μακέντα που βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στο τριφύλλι.

Ακολούθησε ο… τραγέλαφος ή αλλιώς η εκτέλεση του Παναθηναϊκού. Ο τέταρτος έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, αλλά ο Σλάβκο Βίντσιτς τα έκανε μαντάρα! Κράτησε καθυστερήσεις στις… καθυστερήσεις και σε μια φάση στην περιοχή στο 97′ (!) συμβουλεύτηκε το var για να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο Βιειρίνια ευστόχησε στο 101′ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.