ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

Έγκλημα στην Τούμπα και εκτέλεση στις καθυστερήσεις!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη, κράτησε παραπάνω καθυστερήσεις και έδωσε πέναλτι στον δικέφαλο (!) για να έρθει το τελικό 2-2 στο... δέκατο λεπτό του έξτρα χρόνου. Έξαλλος ο Δώνης και οι συνεργάτες του.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη, κράτησε παραπάνω καθυστερήσεις και έδωσε πέναλτι στον δικέφαλο (!) για να έρθει το τελικό 2-2 στο… δέκατο λεπτό του έξτρα χρόνου. Έξαλλος ο Δώνης και οι συνεργάτες του.

Κάποια πράγματα φαίνεται ότι δεν αλλάζουν ποτέ. Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά εκτελέστηκε από τη διαιτησία, η οποία του στέρησε ένα μεγάλο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ! Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να κρατήσει… καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις και να δώσει πέναλτι (με τη βοήθεια του var), με αποτέλεσμα ο δικέφαλος του βορρά να… σωθεί και να πάρει την ισοπαλία (2-2), λέγοντας… ευχαριστώ στον ρέφερι. Η απόφαση του διαιτητή να κρατήσει περισσότερες καθυστερήσεις από τα πέντε λεπτά που είχε δείξει, έκανε έξαλλο τον Δώνη, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός τακτικά για 60 λεπτά. Στο πρώτο μέρος, οι πράσινοι εγκλώβισαν τον ΠΑΟΚ, έκαναν ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 43′ με τον Ζαχίντ. Ο Νορβηγός άσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Κρέσπο, τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Από το ημίωρο και μετά οι Θεσσαλονικείς πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Βιερίνια στο 65′.  Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να σκοράρει για το 1-2.

Στο 87’ ο Διούδης απέκρουσε το πλασέ και Ιγκανσον και στην αντεπίθεση ο Ινσούα έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Μακέντα που βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στο τριφύλλι.

Ακολούθησε ο… τραγέλαφος ή αλλιώς η εκτέλεση του Παναθηναϊκού. Ο τέταρτος έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, αλλά ο Σλάβκο Βίντσιτς τα έκανε μαντάρα! Κράτησε καθυστερήσεις στις… καθυστερήσεις και σε μια φάση στην περιοχή στο 97′ (!) συμβουλεύτηκε το var για να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο Βιειρίνια ευστόχησε στο 101′ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Περισσότερα σε λίγο

Exit mobile version