ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

Θέλεις Μπουζούκη; Τρία εκατομμύρια τουλάχιστον

Όσοι… ονειρεύονται τον Γιάννη Μπουζούκη, θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά.

Θέλεις Μπουζούκη; Τρία εκατομμύρια τουλάχιστον

Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη εσείς οι αναγνώστες, με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή της «πράσινης» ενημέρωσης.

Μονοθεματικό το σημερινό πράσινο μίξερ, αφού τα σενάρια για τον Γιάννη Μπουζούκη επέστρεψαν. Πάμε να δούμε τι ακριβώς ισχύει.

-Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ φυσικά και δεν είναι τωρινό. Κρατάει από πέρσι, όταν ο Μπουζούκης άρχισε να δείχνει πως είναι ένα σπάνιο ταλέντο, που θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον παρακολούθησαν πολύ στενά οι Θεσσαλονικείς, έχουν φτιάξει πολλά… reports γι’ αυτόν. Λέγεται, μάλιστα, πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε το όνομά του στο συρτάρι του προπονητικού γραφείου της Τούμπας. Και το βρήκε ο Φερέιρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως ο Φερέιρα τον γνώριζε καλά τον Μπουζούκη. Είναι προπονητής που ασχολείται πολύ με ταλέντα απ’ όλη την Ευρώπη. Έτσι είναι οι Πορτογάλοι. Έχουν ατζέντηδες που τους μιλούν για ό,τι καλό κυκλοφορεί. Και όταν ο Πορτογάλος έφτασε στην Τούμπα διαπίστωσε πως ήδη έχει πέραση ο Μπουζούκης στην ομάδα. Και ξεκινάει από ψηλά όλο αυτό.

-Ο Γιώργος Σαββίδης έχει… καψούρα με τον μέσο του Παναθηναϊκού. Έκανε αναρτήσεις για εκείνον πέρσι, αποκαλώντας τον παιχταρά. Έκανε κι άλλη μετά το ματς της Κυριακής στην Τούμπα. Και ήταν εκείνος που το καλοκαίρι έδωσε εντολή στον Μπράνκο να μιλήσει με τον Νταμπίζα. Τρία εκατομμύρια ευρώ μίνιμουμ τους είπε τότε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.

-Πόσο κοστίζει σήμερα ο Μπουζούκης; Περισσότερα από τρία εκατομμύρια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πέσει η τιμή του. Νέο συμβόλαιο έκανε, ανεβασμένος παρουσιάζεται, βαρόμετρο για την εικόνα του Παναθηναϊκού και στην… πόρτα της Εθνικής Ελλάδας. Γιατί ο Παναθηναϊκός λοιπόν να τον δώσει με λιγότερα χρήματα και δη σε ελληνική ομάδα;

-Μία από τις καλύτερες κινήσεις που έκανε ο Νταμπίζας σε όλες τις ανανεώσεις ήταν να μη βάλει ρήτρες. Σου λέει, ο παίκτης θα ζητήσει ρήτρα 1,5-2 εκατομμύρια και μπορεί να τον χάσω οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχει λοιπόν ρήτρες και όποιος θέλει ας πληρώσει ακριβά. Ο ΠΑΟΚ που πουλάει κιόλας ακριβά, αν θέλει τον Μπουζούκη θα πρέπει να… ξηλωθεί. Να του το πιστώσουμε αυτό του Ντάμπι.

-Στον ΠΑΟΚ βλέπουν τον Μπουζούκη ως τη συνέχεια του Πέλκα. Γι’ αυτό διατηρούν το θέμα ψηλά.

-Ο Μπουζούκης δε σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιδί που δύσκολα το μυαλό του θα ξεφύγει. Και για να ξέρετε και όλη την αλήθεια, στην περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό η… κάψα του είναι το εξωτερικό. Και συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όχι οπουδήποτε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.