ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

«Θέλω να αφοσιωθώ στο κλαμπ»: Ποιο κλαμπ εννοεί ο Μπεργκ;

Παρασκήνια, ρεπορτάζ, φήμες και αποκαλύψεις στο... πράσινο μίξερ του panathinaikos24.gr. Θέμα της ημέρας: Ο Μάρκους Μπεργκ και η δήλωσή του για το τέλος από την Εθνική Σουηδίας.

«Θέλω να αφοσιωθώ στο κλαμπ»: Ποιο κλαμπ εννοεί ο Μπεργκ;

Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη εσείς οι αναγνώστες, με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή της «πράσινης» ενημέρωσης.

Επανερχόμαστε σε ένα θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε και πριν από περίπου 20 μέρες. Αυτό του Μάρκους Μπεργκ. Και την αφορμή την έδωσε ο ίδιος με τις χθεσινές του δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε πως το καλοκαίρι σταματάει από την Εθνική Σουηδίας και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του και στο κλαμπ στο οποίο θα βρίσκεται. Πάμε να αναλύσουμε ορισμένα κομμάτια.

-Αρχικά να θυμίσουμε πως στις 24 Οκτωβρίου το “πράσινο μίξερ” αναφέρθηκε στο θέμα του Σουηδού. Ο… Αθηναίος Μπεργκ ήταν ο τίτλος. Θυμηθείτε το εδώ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ο Μπεργκ δήλωσε χθες: «Θέλω μετά να περάσω το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Υπάρχει μία ζωή δίπλα στο ποδόσφαιρο στην οποία θέλω να δώσω περισσότερο χρόνο παρά το γεγονός πως ελπίζω να συνεχίσω να προσφέρω για καιρό στο άθλημα. Ίσως αυτό να σημαίνει πως θα μπορέσω να επιμηκύνω την καριέρα μου μέσα από το να επικεντρωθώ περισσότερο στο κλαμπ στο οποίο θα ανήκω».

-Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα: Ποιο κλαμπ εννοεί ο Σουηδός; Γιατί την Κράσνονταρ, στην οποία ανήκει τώρα, μάλλον δεν την εννοεί. Αν την εννοούσε θα την ανέφερε. Θα έλεγε ρε παιδί μου ότι είναι αφοσιωμένος στην Κράσνονταρ, ότι περνάει ωραία, ότι θέλει να αφοσιωθεί σε αυτή κτλ. Αλλά δεν το έκανε. Διότι το μυαλό του είναι εκτός Ρωσίας. Γι’ αυτό άλλωστε υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

-Το ξανά λέμε: ο Μπεργκ έχει στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Έχει αγοράσει σπίτι στην Αθήνα και η Ζοζεφίν λατρεύει τη χώρα μας. Ο Μπεργκ θέλει να αφοσιωθεί σε οικογένεια και σύλλογο. Κι αν η οικογένεια είναι χαρούμενη στη χώρα που θα είναι ο σύλλογος, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

-Δε λέμε σώνει και καλά πως με τα χθεσινά του λόγια είχε στο μυαλό του μόνο τον Παναθηναϊκό. Αλλά όταν θα έρθει η ώρα της… κρίσης, του Παναθηναϊκού την πόρτα θα χτυπήσει πρώτα. Κι αν οι πράσινοι έχουν τα χρήματα να τον ικανοποιήσουν, θα προκύψει η μεγάλη επιστροφή. Πόσα χρήματα; “Καθαρά” κανένα 700αρι χιλιάρικα. Τα 34 θα κλείσει τον επόμενο Αύγουστο ο Σουηδός, άρα πάνω απ’ αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρει αλλού. Εκτός αν πάει πάλι σε τίποτα Αραβίες, που δεν ψήνεται ιδιαίτερα ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένειά του.

-Τι κάνει ο Μπεργκ στην Κράσνονταρ; Πέντε γκολ σε 19 συμμετοχές μετράει έως τώρα. Τέσσερα στο πρωτάθλημα, ένα στο Europa. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.