ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέψεις για επιστροφή Εμμανουηλίδη τον Γενάρη

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν έχει καθιερωθεί στον Πανιώνιο και αν δεν αλλάξει η κατάσταση υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει νωρίτερα στο Κορωπί.

Σκέψεις για επιστροφή Εμμανουηλίδη τον Γενάρη

Δόθηκε στον Πανιώνιο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά ακόμα δεν έχει καθιερωθεί. Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη με συμφωνία για ένα χρόνο. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε ο ίδιος ή που θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό. Τον έδωσαν για να πάρει παιχνίδια, για να βρει χώρο, για να καθιερωθεί.

Ωστόσο βλέπουν μια κατάσταση που τον φέρνει μία μέσα, μία έξω. Με ολιγόλεπτες συμμετοχές και με… ευκαιρίες σε αγώνες Κυπέλλου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να δουν εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και αν συνεχιστεί το ίδιο καθεστώς δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Θα… σπάσουν τον δανεισμό και θα τον φέρουν πίσω τον Γενάρη, να προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Ιδιαίτερα αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Μπεκ ή Μολό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.