Ποδόσφαιρο

Κολοβός: « Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβός, μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (0-0) τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο Κολοβός:

«Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήταν καλά κλεισμένος ο Παναιτωλικός δεν μας έδωσε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε».

Για το γεγονός πως ο κόσμος περίμενε μια εύκολη νίκη μετά τις εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε αγωνιστική όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα. Κάθε αγωνιστική πάμε για τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα ο κόσμος ήθελε τη νίκη όπως κι εμείς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ! Για την εμφάνιση του ίδιου: «Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος γιατί δεν έχω ξεκινήσει καλά. Θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει».

Exit mobile version