ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο θρύλος γύρισε: Πάτησε Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να πιάσει δουλειά

Ο θρύλος γύρισε: Πάτησε Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος έφτασε στην χώρα μας για να ξεκινήσει την νέα του περιπέτεια, αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Λίγα λεπτά πριν τις 12 το πρωί της Τρίτης, ο Αμερικανός προπονητής έφτασε στην Ελλάδα, με 10 οπαδούς του «τριφυλλιού» να βρίσκονται εκεί για να τον υποδεχτούν. Ο Πιτίνο επιστρέφει στην χώρα μας για να αναλάβει και επίσημα τους «πράσινους», για την δεύτερη θητεία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

O Αμερικανός Hall of Famer αναμένεται τις επόμενες ώρες να συναντηθεί από κοντά και να τα πει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα πάει στο ΟΑΚΑ για να προπονήσει την ομάδα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 21.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια ο Πιτίνο αναμένεται να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και φυσικά το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο για να υποδεχτεί τον σπουδαίο Ρικ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.