Μπάσκετ

Φριντέτ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τον Μπράντον Ντέιβις»

Ο Φριντέτ δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός πως θα παίξει απέναντι στους Καταλανούς, αλλά και για το ότι θα συναντήσει τον Μπράντον Ντέιβιτς, που ήταν μαζί στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο το βράδυ στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τους πράσινους να αναχωρούν σήμερα το πρωί για την ισπανική πόλη και τον Τζίμερ Φριντέτ να μιλάει για το ματς.

Ο Αμερικανός δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός πως θα παίξει απέναντι στους Καταλανούς, αλλά και για το ότι θα συναντήσει τον Μπράντον Ντέιβιτς, που ήταν μαζί στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και παίζει πραγματικά καλά φέτος. Αγωνίζονται στο γήπεδό τους όπου δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα γεγονός που τους δίνει αβαντάζ. Είμαι παράλληλα ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω έναν πρώην συμπαίκτη μου στο κολλέγιο, τον Μπράντον Ντέιβις. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία του να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Παράλληλα, είμαστε όμως και συγκεντρωμένοι στο ματς και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Θεωρώ πως “κλειδί” του αγώνα είναι να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ψηλά κορμιά, παικτες που είναι καλοί στο ριμπάουντ και πολλούς εξαιρετικούς αθλητές. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να μην τους αφήσουμε τα ελεύθερα σουτ».

Exit mobile version