Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρο το πέναλτι. Εφόσον υπάρχει VAR, δεν ξέρω τι σκέφτηκε και δεν το έδωσε»

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας, που στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στους «πράσινους»

Στον εκνευρισμό που επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την ήττα από τον Ολυμπιακό αναφέθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας, μια μέρα μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Υπάρχει στενοχώρια γιατί δεν πήρε αποτέλεσμα ενώ ήταν καλύτερος για περίπου 60 λεπτά. Υπάρχει ένας εκνευρισμός για τη διαιτησία και κυρίως για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μακέντα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος τακτικά, έκανε ευκαιρίες, αλλά δείχνει και πάλι ότι έχει πρόβλημα στο γκολ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ξεκάθαρο πέναλτι, αν το έδινε ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Σίγουρα υπάρχει εκνευρισμός. Αν δεν υπήρχε το VAR λες εντάξει, δεν το είδε. Το πάτημα δεν είναι εύκολο να το δεις. Εφόσον υπάρχει VAR, δεν ξέρω τι σκέφτηκε και δεν το έδωσε. Η φάση ήταν ξεκάθαρη. Αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι ότι για μια ακόμα φορά αυτός ο Παναθηναϊκός σε μεγάλο παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικός».

Exit mobile version