Επικαιρότητα

Θρίλερ με Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Απειλητικό μήνυμα με σφαίρα για… υποθέσεις “ποδοσφαιρικού τζόγου”;

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, εικάζεται ότι η επίθεση σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει να κάνει με τον χώρο του «στοιχηματισμού» στο ποδόσφαιρο.

Την ώρα που οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών βλέπουν ότι πίσω από την επίθεση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού υπάρχει απειλητικό μήνυμα με… σφαίρα, είτε για προσωπικούς λόγους, είτε για τυχόν οικονομικές διαφορές, ακόμη και αθλητικού χαρακτήρα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως αποκλείεται να ήταν «συμβόλαιο θανάτου», οι πληροφορίες του PIPERATA.GR κάνουν λόγο για διαφορές «τζόγου».

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, εικάζεται ότι η επίθεση σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει να κάνει με τον χώρο του «στοιχηματισμού» στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα PIPERATA.GR, οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερες πιθανότητες κι αυτό το ενδεχόμενο, ενώ διαπιστώνουν «50-50» χαρακτηριστικά στον δράση, μεταξύ ερασιτεχνισμού και επαγγελματισμού.

Ένα άτομο μόνο του σε μία πολυσύχναστη περιοχή, έξω από το σπίτι του υποψήφιου στόχου, δεν δείχνουν επαγγελματία δολοφόνο και «συμβόλαιο». Ακόμη βέβαια δεν μπορούν να διαπιστώσουν αν το πιστόλι έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα ο δράστης να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το δολοφονικό του σχέδιο, κι αν όντως ο στόχος ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν εντοπίσει ακόμη κάποιον κάλυκα, βολίδα ή οπή από τον πυροβολισμό, παρότι υπάρχει μάρτυρας που τον επιβεβαιώνει, η αξιοπιστία του οποίου πάντως εξετάζεται.

Εν τούτοις, δείγμα επαγγελματισμού αποτελεί το γεγονός ότι το μικρό όχημα (smart) έχει κλαπεί τον Νοέμβριο του 2019 από την Θεσσαλονίκη, κι έφερε πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε όχημα ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος.

Το καμένο όχημα (ο δράστης έβαλε φωτιά και το έκαψε πριν το εγκαταλείψει) μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικού για εξονυχιστική έρευνα, όπως και τα μεταλλικά μέρη του όπλου που βρέθηκε στο εσωτερικό του smart αυτοκινήτου, δηλαδή το κλείστρο, η κάνη και ο γεμιστήρας με τις σφαίρες.

Να σημειωθεί ότι, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην πρώτη του κατάθεση είπε στους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών: «Βγήκα από το σπίτι και πήγα να μπω στο αυτοκίνητο για να το μεταφέρω στο γκαράζ. Τότε είδα έναν άνδρα που φορούσε σκούρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ, να βγαίνει από ένα Σμάρτ. Κρατούσε όπλο στο χέρι και ερχόταν προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς πέφτω δεξιά κάτω για να κρυφτώ. Ακούω έναν πυροβολισμό. Μετά τον βλέπω να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει».

Όμως, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να προσδιορίζει από πού θα μπορούσε να προέρχεται μία τέτοια επίθεση και υποστηρίζει ότι δεν είχε δεχθεί κάποιες απειλές από συγκεκριμένα άτομα και χώρο.

Οι αστυνομικοί, πάντως, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν εικόνες από την προσέγγισε και διαφυγή του δράστη, ενώ θα προβούν και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες επικοινωνίες στην περιοχή το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση.

Πολύ πιθανό και σε κάθε περίπτωση ενδεδειγμένο είναι να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στους αριθμούς τηλεφώνων του παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πηγή: piperata.gr

Exit mobile version