ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Είμαστε ομάδα γιατί σεβόμαστε…» (Pic)

Ηγετικό μήνυμα από τον Φεντερίκο Μακέντα στο Instagram.

Μακέντα: «Είμαστε ομάδα γιατί σεβόμαστε...» (Pic)

Ο Ιταλός σέντερ φορ που σφράγισε από το σημείο του πέναλτι την πρόκριση του «τριφυλλιού» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδωσε το στίγμα ενόψει συνέχειας και έστειλε μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που τρέφει σεβασμό και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουν.

«Δεν είμαστε μια ομάδα επειδή δουλεύουμε μαζί, είμαστε μια ομάδα γιατί σεβόμαστε, εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ο ένας τον άλλον. Κι αυτό κάνει τη διαφορά!», έγραψε ο Μακέντα.

View this post on Instagram

We are not a team because we work together, we are a team because we respect, trust and care for each other ! And That makes the difference! ⚽️🎯☘️ #nextoneplease #panathinaikos #teamspirit #wefearnobody

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by FEDERICO MACHEDA ⚔️ (@federicomachedaofficial) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.