ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγιούμπ: Ποιοτικό οκτάρι με φοβερή τεχνική (vids)

Ο Γιασίν Αγιούμπ πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Μαροκινός χαφ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη για τη θέση εδώ και μέρες.

Αγιούμπ: Ποιοτικό οκτάρι με φοβερή τεχνική (vids)

Ο Γιασίν Αγιούμπ πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Μαροκινός χαφ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη για τη θέση εδώ και μέρες.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα και αργότερα επιβεβαιώθηκε από το τριφύλλι, οι συζητήσεις με τον χαφ της Φέγενορντ είναι προχωρημένες. Ο παίκτης έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει και να αποκτηθεί ως μεταγραφή από τους «πράσινους».

Ο Μαροκινός απασχόλησε και πριν από κάποιο διάστημα την ομάδα, αλλά τότε το θέμα δεν προχώρησε λόγω του οικονομικού. Τελικά, με μια μικρή καθυστέρηση, ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Αγιούμπ και βάζει έξτρα ποιότητα στη μεσαία του γραμμή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αγιούμπ αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως οκτάρι και αυτό που τον διακρίνει είναι η ικανότητά του να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και η εξαιρετική του κατάσταση. Είναι ένα δημιουργικό χαφ με φοβερό αριστερό και ικανότητα στην ντρίμπλα.

Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Αγιούμπ γεμίζει ποιοτικά τον άξονά του, δίπλα στους Κουρμπέλη, Ανουάρ, Δώνη και Αλεξανδρόπουλο.

https://www.youtube.com/watch?v=V9YlHv_JyCg

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.