Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά δυο σερί νίκες

Να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, κατάφερε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει στο «Πηγάδια» κόντρα στην Ξάνθη και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κατάφερε να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» με γκολ του Κικο Μακέντα κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης και σε συνδυασμό με το θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, έδωσαν συνέχεια στο σερί των νικών.

Για το «τριφύλλι» αυτό το γεγονός αποτελεί εξέχουσα σημασία, καθώς έχουν μπει στην τελική ευθεία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα πρέπει να μαζέψει όσα περισσότερα «τρίποντα» μπορεί, ώστε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα για τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Πρώτο διπλό μετά τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τον Οκτώβριο

Ένα ακόμα πολύτιμο στατιστικό που έβγαλε το σημερινό «τρίποντο» στην Ξάνθη για τον Παναθηναϊκό είναι ότι κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας για πρώτη φορά μέσα στο 2020. Την προηγούμενη φορά που το είχε κάνει ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με το ίδιο σκορ, με μόνη αλλαγή στον ποδοσφαιριστή που είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Tότε ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ενώ σήμερα το δρόμο προς την εστία, βρήκε ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος μάλιστα σημείωσε το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα και 3ο συνεχόμενο σε όλες τις διοργανώσεις (σκόραρε με Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική, αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο Ελλάδας).

Exit mobile version