ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(Novasports 1, Panathinaikos24.gr, 19:30)

Παναθηναϊκός: Με την αύρα του κόσμου να πάρει το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Novasports 1, Panathinaikos24.gr, 19:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Παναθηναϊκός: Με την αύρα του κόσμου να πάρει το ντέρμπι

Οι πράσινοι τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 12-1 γκολ και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ηττηθεί μόλις μια φορά σε σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος (11/12) και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εν αντιθέσει, με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ενθουσιάζει με το ποδόσφαιρό του στα τελευταία παιχνίδια, ειδικότερα μετά την ήττα από τον Άρη.

Στις εξέδρες αναμένεται να βρεθεί μετά από πολύ καιρό πάρα πολύς κόσμος, σαν επιστέγασμα των τελευταίων εμφανίσεων της ομάδας που διανύει εξαιρετική αγωνιστική φόρμα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.