ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δώνης στους παίκτες: «Κανείς δεν είναι σαν εμάς»

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε περήφανος στους παίκτες του για την απόδοσή τους και τους τόνισε πως καμιά άλλη ομάδα δεν αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο.

Δώνης στους παίκτες: «Κανείς δεν είναι σαν εμάς»

Ευτυχισμένος ήταν ο Γιώργος Δώνης μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο του τριφυλλιού και έστειλε μήνυμα προς όλους εν όψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας προπονητής μοίραζε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια, ήταν χαμογελαστός και ένιωθε δικαιωμένος που πρώτος απ’ όλους είχε πιστέψει στην ομάδα του και ήταν σίγουρος για εκείνη. Κάτι που το δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Δώνης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του μετά τη μεγάλη νίκη, τους είπε πως είναι περήφανος για εκείνους και πως αυτά που κάνουν δεν τα κάνει άλλη ομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλω να σας πω μπράβο για την νίκη αλλά και για τον τρόπο που παίξαμε. Δεν κάνουν πολλές ομάδες αυτά που κάνουμε εμείς και να πρεσάρουν τον αντίπαλο με τον τρόπο που το κάνουμε. Είμαι υπερήφανος για εσάς», ήταν μερικά από τα λόγια του Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.