ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέφτεται τριάδα στο κέντρο ο Γιώργος Δώνης

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει πάνοπλος στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Σκέφτεται τριάδα στο κέντρο ο Γιώργος Δώνης

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει πάνοπλος στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας προπονητής γνωρίζει ότι το ματς με τον δικέφαλο για το Κύπελλο Ελλάδας θα είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό της Κυριακής. Άπαντες στο τριφύλλι κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν… ψηλώνουν απότομα μετά τη μεγάλη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πηγαίνουν για τον αυριανό αγώνα με συγκέντρωση στο πλάνο τους για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο Δώνης έχει πάρει μαζί του τους Κουρμπέλη και Νάγκι, οι οποίοι είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να δούμε τον Παναθηναϊκό με ένα 4-3-3 και τους Κουρμπέλη, Ανουάρ, Δώνη στη μεσαία γραμμή. Σε αυτή την περίπτωση ο Μπουζούκης θα ξεκινήσει βασικός και θα μείνει στον πάγκο ο Ζαχίντ. Δεν αποκλείεται, βέβαια, και το 4-2-3-1, αλλά το πρώτο σύστημα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.