ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (COSMOTESPORT 1, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Διπλό μέσα στην Τούμπα

Προημιτελικός Κυπέλλου πράξη πρώτη. Τρεις μέρες μετά τον θρίαμβο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει και πάλι τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Τούμπα και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να... καθαρίσει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

Διπλό μέσα στην Τούμπα

Την Κυριακή ήταν… διασκέδαση, σήμερα είναι υποχρέωση. Ο Παναθηναϊκός, τρεις μέρες μετά τον θρίαμβο απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει ξανά τον δικέφαλο αυτή τη φορά στην Τούμπα στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε στους παίκτες του πως σήμερα κρίνονται πολλά, σε αντίθεση με το ματς της Κυριακής που δεν έκρινε τίποτα, αλλά έδωσε νίκη γοήτρου και ψυχολογίας στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πως απόψε στην Τούμπα τα πράγματα θα είναι σαφώς δυσκολότερα.

Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή είναι πως έχει στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Νάγκι, που είναι στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τους ξεκινήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερες πιθανότητες έχει ο αρχηγός, προκειμένου να παίξει με Ανουάρ και Δώνη στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα και τον Μακέντα στην επίθεση. Από ‘κει και πέρα, δε θα αλλάξει κάτι στα μετόπισθεν, με τον Διούδη να είναι στο τέρμα, τους Πούγγουρα – Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας και τους Ινσούα και Γιόχανσον στις άκρες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Θεοχάρης, Νούνες, Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.